C-Kuld


Lunas 1. kuld er født d.15.01.16. Far til kuldet er Mandene Empire Of The Sun

Så blev hvalpene 1 uge gammel. De trives alle sammen og har alle fordoblet deres fødselsvægt. De er begyndt at forsøge at komme op på benene og de får snart øjne.


Nu er hvalpene 2 uger og de stortrives. Luna passer godt på dem og de andre hunde har endnu ikke fået tilladelse til at hilse på dem.

De har alle fået øjne og klippet negle. Billederne er desværre ikke af så god kvalitet da kameraet drillede.

Vi glæder os til at få besøg af vores hvalpekøbere.

Hvalpene er nu 3 uger gamle. De har fået mere plads at bevæge sig på, hvilket de nyder.

I fredags blev de også introduceret i at spise selv og de spiste alle godt. I starten er det lidt svært, men vi ved af erfaring at de i løbet af næste uge alle spiser med stor appetit.

Vi har også i weekenden fået hilst på nogle af de kommende hvalpekøbere. Det nød vi meget. Hvalpene var gået helt kolde da det sidste hold var her søndag:O)

Vi glæder os til vi snart ses igen.

Vi vil mandag eller tirsdag få taget billeder af hvalpene enkeltvis. Jesper har ikke været hjemme i weekenden og det er altså nemmere når vi er 2 om det. Indtil da må i nøjes med dem jeg har taget i dag.

Så er hvalpene blevet 4 uger og der sker meget med dem udviklingsmæssigt pt. De har været i køkkenet og lege. Vi håber på vejret er med os så de snart kan komme i haven.

De har alle fået tænder og i slutningen af ugen får de deres 2. ormekur. Luna passer stadig godt på dem og de får stadig masser af hendes gode mælk. Hun er dog hurtig ude af hvalpegården igen, da de også øver i at bruge deres tænder på hende.


I dag er hvalpene 6 uger. Jeg har desværre været syg hele ugen og har derfor ikke fået opdateret hjemmesiden.

Men hvalpene stortrives stadig og udvikler sig lynhurtigt pt. De har alle nogle sunde temperamenter og udfordrer nye ting med stort mod. De har været i haven mange gange og flere gange om dagen. De er dygtige til at lave stort og småt ude. Faktisk er det sjældent de laver stort indenfor nu.

Hvalpene fik i starten af ugen deres anden ormekur og jeg har ikke opserveret orm ved dem. De får den sidste ormekur inden de rejser herfra.

Hvis vejret er med os pakker vi hvalpene i bilen og tager til stranden i weekenden. Vi lover at tage en masse billeder.

Hvalpene er nu også ofte sammen med husets 2 andre beboere Gwennie og Tulle. De hjælper til med at opdrage dem på en sund måde. Gwennie elsker dem og vil lege med dem hele tiden hvis hun fik lov. Tulle er også god ved dem, men synes de er lige frække nok når de napper hende i patværket.

De er begyndt at få serveret deres mad uopblødt og det går fint med at spise pillerne.

Så har vi været ved stranden. Alle hvalpene nød det og vi fik rigtig leget.

Hvalpene er nu 7 uger gamle. De har alle fået deres 3. ormekur og igen har vi ikke observeret orm ved dem.

Hvalpene har den seneste uge fået der mad serveret uopblødt og det spiser de fint.

De har alle forståelse for at når der skal besørges skal det ske udenfor. Og det er selvom det regner, sneer eller hagler. Det hagl var nu ikke så rart så vi rykkede hurtigt ind i tørvejr.

Nu har de også haft halsbånd på flere gange og det kløer mener de.

I den næste uge kommer der til at ske en masse. De skal ud at køre igen. ID mærkeren kommer og chipper hvalpene. Og de skal alle sammen forbi dyrlægen og tjekkes.

Fredag kommer vi til at sige farvel til halvdelen af hvalpene. Puha det bliver hårdt og stille i vores hjem. Men hvalpene er helt sikkert parat til at flytte hjemmefra nu.

Så blev det store afrejse dag hvalpene er blevet 8 uger. 4 af hvalpene er allerede rejst hjemmefra. Og de sidste 3 rejser i næste uge. Det er altid med blandede følelser man siger farvel. Glade fordi vi mener de kommer i dejlige hjem og lidt triste da man i løbet af 8 uger knytter sig meget til hvalpene. Det hjælper dog når i sender mails/sms og opdaterer på facebook, så kan vi følge lidt med.

Det har været et dejligt kuld som vi er yderst tilfredse med.