Molly fødte søndag d. 29/7-18 7 dejlige hvalpe. 3 hanner og 4 tæver. Hvalpene er brindle/hvide og tricolor brindle pointet. Alle med pæne aftegn. Molly klarer den nye rolle som mor fantastisk og er meget glad for sine hvalpe.

1 uge


Så gik den første uge. Molly har døjet en del med efterveer, men det ser ud til det værste er ovre nu. Hun er så glad for sine hvalpe og forlader dem kun kortvarrigt for at besørge. På trods af varmen ligger Molly sammen med hvalpene, så de har fri adgang til mælkebaren. Det ses også på deres vægt, da de tager godt på.

De andre hunde kan godt høre hvalplydene og især Luna er meget insisterende på at få lov at hjælpe til med at passe hvalpene. Molly vil dog have hvalpene for sig selv endnu. Men Luna kan være helt rolig, hun skal nok få lov at hjælpe til når hvalpene blive ældre.

2. Uge


Så er 2. uge gået, vi har haft travlt, så har først fået opdateret hjemmesiden nu. Alle hvalpene har fået øjne. Og de er så småt kommet på benene. De sover stadig meget,men ind i mellem er de vågne og de leger kortvarrigt sammen. Tænderne er også på vej. I weekenden kravlede den første hvalp ud af hvalpekassen, det har vi aldrig prøvet de har gjort så tidligt. Så nu er kassen fjernet og de er kommet i hvalpegård. Molly passer stadig hvalpene, men tillader sig nu længere pauser og søger også selskab af de andre voksne hunde.

3 uger


Så blev hvalpene 3 uger og der sker virkelig meget nu. De er mere vågne og leger med hinanden. De gøer og knurrer. De har prøvet at få mad fra os, de spiser alle af det, men Molly's gode mælk er nu stadig det bedste.

I løbet af ugen skal de prøve at komme ud, det bliver de glade for. Renlighedstræningen starter også der.

5 uger


Hvalpene er nu næsten 5 uger. Vi nåede desværre ikke at opdatere hjemmesiden i sidste uge. De nyder at være ude og der er gang i dem når de er vågne. De spiser og vokser godt. Men deres livret er stadig Molly´s mælk og der er masser af den. Gwennie nyder at få lov at pase hvalpene. Hun passer godt på dem og hvalpene nyder den ekstra opmærksomhed fra en voksen.

Gyngen udenfor er pt det helt store hit, hvalpene har ingen problemer med at holde balancen på den. I starten af næste uge får de deres anden ormekur.

6 uger


Tiden flyver afsted og vi nyder alt den sidste tid vi har med hvalpene. De er frække, Molly og Gwennie forkæler dem, hvorimod Luna har travlt med at opdrage. Dejligt at tæverne forstår at dele opgaverne i mellem sig. Buffy synes de er søde men er ikke vilde med deres bideri. De er begyndt deres renlighedstræning og har forståelse for det skal ske udenfor. De er ikke renlige men søger ud på græsset når de skal lave stort og småt.

I dag var de på besøg i Mathias klasse. De pev ikke en eneste gang på vej til skolen. Både børnene og hvalpene havde en rigtig god oplevelse. På torsdag skal de på besøg i Mikkels klasse.