Gwennie har født 8 smukke hvalpe d.30.01.2019. 4 hanner og 4 tæver.

Far til kuldet er Crowncor Bolt To Rio.

1 uge


En uge gamle har alle hvalpene allerede fordoblet deres fødselsvægt. Gwennie har masser af mælk, faktisk så meget at vi har været lidt opmærksom på hende da hun fik mælkeknuder.

Gwennie forlader kun nødigt sine hvalpe, kun lige når hun skal ud at lave stort og småt går hun fra dem. De andre hunde må godt kigge, men hun stresser stadig lidt over det, så vi holder dem adskildt så hun og hvalpene får ro.

2 Uger


Så blev hvalpene 2 uger (næsten). De udvikler sig hurtigt nu. Flere af dem har åbnet deres øjne nu, og de er så småt begyndt at lege lidt. Så er der kun en uge til de er 3 uger, også er de klar til at få besøg af deres kommende tjenere :-)

3 Uger


Så blev hvalpene 3 uger. Tænderne er brudt igennem og de har fået deres første rigtige måltid mad. Grøden faldt i god jord og de spiste alt maden og sov længe bagefter. Gwennie har masser af mælk, men tror også hun synes det er dejligt at vi kan aflaste hende lidt.

De har også fået deres første ormekur, puha det smagte grimt,

Vi glæder os til at få besøg af jer i løbet af ugen.

 

4 uger


Hvalpene har i ugens løb haft besøg af sine kommende tjenere. Vi synes det var dejligt at hilse på jer og vi er sikker på også hvalpene og Gwennie nød det.

Vejret har været fantastisk og hvalpene har været ude. Gwennie og Luna var selvfølgelig med. Og de passede godt på hvalpene. Katten fik i hvert fald besked på at den godt kunne fordufte.

5 Uger


Så fik vi endelig tid til at opdatere hjemmesiden. Vi har ikke taget mange billeder da vejret har været meget dårligt. Vi håber at vejret er bedre i næste uge.

Hvalpene har fået deres anden ormekur, som nemt gled ned sammen med lidt leverpostej.

Hvalpene spiser godt og det ses på deres vægt. De bliver mere og mere frække. Gwennie og Luna er startet med at opdrage på dem.6 uger


Så er hvalpene blevet 6 uger. Der er sket rigtig meget på det sidste og der er fuld fart over feltet.

De har været nede på skolen og møde børnene fra 5. klasse. Og børnene fra 1. klasse var også inviteret med, så det var en stor oplevelse for alle, både 2 og 4 benede.

På vej ud fra skolen mødte vi lige børenhaveklassen, og de var selvfølgelig også henne og hilse på.

Turen ned på skolen var samtidig også hvalpenes første køretur i bil. Der var sjovt nok mest larm på vej ned til skolen. Køreturen hjem var mere rolig;-)