Før du køber en welsh corgi cardigan hvalp


Sæt dig grundigt ind i hvad en corgi hvalp kræver af dig og din familie. Søg oplysninger om racen (se welsh corgi klubben's hjemmeside. www.corgi.dk).

Snak om det i familien. Hvad skal det nye familiemedlem bruges til og har i lysten/tiden til dette. Det drejer sig jo om de næste 10+ år.


Køb af hvalp hos os


Alle vores hunde bor i huset sammen med os som en naturlig del af familien. Hvalpene opdrættes i stueopdræt og er med i familielivet lige fra de kan høre/se. De er i hænder, bliver kælet og leget med når de er vågne. Hvis vejret tillader det er hvalpene i haven om dagen.

Fra de er 3 uger modtager vi gerne besøg.

Inden de kommer hjemmefra bliver de chipmærket og får lavet sundhedsattest. Så er de klar til at komme ud og opleve verden sammen med sin nye familie.

Der følger naturligvis en fodervejledning og pasningsvejledning med hvalpen.

Når hvalpen rejser i sit nye hjem siger vi på gensyn. Vi vil rigtig gerne høre hvordan det går med hvalpen i det nye hjem.

Vi vil også gerne være til hjælp hvis der dukker nogle spørgsmål op.Vores hvalpe koster 12000 kr og der betales reservationsgebyr på 1000 kr når aftale indgåes. I prisen er der inkluderet DKK stambog, chipmærkning, registrering i Dansk Hunderegister, ormekur, sundhedstjek, medlemskab af corgi klubben, tæppe der dufter af mor og søskene og foder til den første tid,

Vi bruger DKK's købskontrakt.


Vi forbeholder os ret til at afvise interesserede købere hvis vi føler at der ikke er kemi mellem os.