Tulle fødte 31 juli 2021 9 hvalpe, desværre går ikke alt som vi ønsker os. Vi har 5 hvalpe, 2 hanner og 3 tæver. Tulle og hvalpene har haft brug for ro. Men nu er mælken løbet til og hvalpene stortrives. Tulle forlader dem kun for at skulle besørge. 

1 uge


Hvalpene blev i går 1 uge. Allerede fredag havde de mere end fordoblet sin vægt. Tulle må give dem ren fløde. Hvalpene stortrives og Tulle passer dem fantastisk. Hun forlader nødigt sine hvalpe. Kun i kort tid for at lufte sig i haven. De andre hunde har stor respekt for hende og de ved godt hun ikke tillader, at de ser til hvalpene endnu. Men det ændrer sig i løbet af de kommende uger.

I næste uge skal hvalpene have klippet deres spidse negle for første gang. 

2 uger


I fredags havde alle hvalpene åbnet deres øjne. De ser stadig dårligt, men i løbet af ugen vil de både kunne se og høre. De har alle fået klippet negle, hvilket er nemt at gøre, når de har spist ved Tulle. De vil få klippet deres negle en gang i ugen. Tulle giver dem god mælk, så de vokser godt. Tulle passer godt på sine hvalpe, de andre hunde må stadig vente med at komme på besøg. Oldemor Luna sneg sig lige ind, men Tulle opdagede det, så hun fik lige blikket, som betød hun godt kunne smutte,

I næste uge har vi konfirmation for vores yngste dreng, hjemmesiden bliver derfor nok først opdateret mandag eller tirsdag. Efter den 22 august tager vi gerne besøg. 


3-4 uger


Så er hvalpene blevet 3 uger gamle. Ja de er endda tæt på at være 4 uger. Vi har haft rigtig travlt med bla. en konfirmation, så vi er lidt bagud med at opdatere hjemmesiden. 

De skønne snuder er begyndt at være rigtig sjove nu. De er noget mere aktive nu, og er begyndt at lege med hinanden.

Der bliver også tygget i fingre, hænder, strømper og bukser, når vi går ind til dem. De reagerer på os når vi snakker med dem. Der bliver logret med halerne, knurret lidt af os, og et par enkelte småbjæf. 

Nu er de også startet med af få lidt fast mad 2 gange om dagen. Mors mælk er nu stadig det bedste, men det vi serverer er nu også spændende. De er i hvert fald smurt ind i mad når de har spist.

5 Uger


I dag er hvalpene  5 uger gamle. De er ude flere gange om dagen. De bider i hinanden og leger. Deres små forskelligheder er så småt begyndt at vise sig. Det er dog et meget homogent kuld.  Alle de voksne hunde har hilst på hvalpene og især flokkens ældste Luna leger og opdrager på dem. Tulle nyder at have hvalpe fri, men hun giver dem stadig masser af sin gode mælk. I næste uge tager vi på tur med hvalpene.  

I videoen ser i Luna og en af hvalpene. Den viser kombinationen af leg og opdragelse. Det er vigtigt for hvalpene at de lærer "hundesprog", at omgåes de voksne hunde.

6 uger


I dag er hvalpene 6 uger gamle. De er meget aktive og de nyder at være ude i det gode vejr vi har haft. Hvalpene er meget tillidsfulde og de kommer alle når vi kalder. I fredags var hvalpene med nede på friskolen, det nød både de og menneskebørnene meget. De havde Moon med, som havde en fest. Bagefter sov de længe. 

I søndags fik de deres 2. ormekur, i dagene efter så vi ingen orm.

På mandag skal de chippes og det bliver også til en tur på stranden i næste uge. Vi synes tiden går alt for stærkt nu.

7 uger


I denne uge er der bare fuld knald på hvalpene. De har været en tur med på stranden, hvilket de rigtig godt kunne lide. De mødte nogle søde mennesker, som gerne ville hilse på hvalpene. At køre i bil er de ikke så begejstret for. Det er nok mest fordi de er i bure. Køresyge har de ikke været. 

De er også blevet chippet, det tog de rigtig pænt. I slutningen af den komne uge går turen til dyrlægen. Og lørdag bliver stor afhentnings dag.