Nyfødt


Onsdag d. 8 marts fødte Moon 8 skønne hvalpe. 6 hanner og 2 tæver, alle er sort/hvid/brindle. Både Moon og hvalpene har det godt. Hun er en kærlig mor og har masser af god mælk. Hvalpene spiser og sover, de har lige nu kun behov for deres mor.

1 uge

Så blev hvalpene 1 uge gamle. De har alle fordoblet deres fødselsvægt. Heldigvis har Moon masser af god mælk. Hun passer dem rigtig flot. De bliver vasket ofte, hun er en god og kærlig mor. De skal allerede nu have klippet deres kløer så det ikke gør ondt på Moon når de diger.


2 uger

Hvalpene er nu 14 dage gamle. De har åbnet deres øjne og kan også høre lidt nu. Hvalpene er begyndt at lege en smule med hinanden i meget korte øjeblikke. De sover og spiser fortsat mest. Neglene er også klippet første gang. 

3 uger


I onsdags blev hvalpene 3 uger. De er begyndt at få mad 2 gange om dagen for at aflaste Moon. De spiser godt og sover længe bagefter. De får stadig mad ved Moon mange gange om dagen. Hvalpene har også fået deres første ormekur og det gik godt, vi så ingen orm. Hvalpene har også haft besøg, tror Moon synes det var dejligt med opmærksomheden.

4 uger

Så er hvalpene 4 uger gamle. De er begyndt at lege meget sammen og de knurrer og gøer af hinanden. De får nu mad 3 gange om dagen, men Moon giver stadig masser af mælk. De har været ude for første gang, det var lidt farligt, men om kort tid elsker de at komme ud.

5 uger


Så er de små banditter allerede blevet 5 uger gamle. Der sker rigtig meget nu.  Det fedeste i verden er nu, at komme ud og lege med mor Moon eller far Morty. Der er fuld fart over feltet når man er vågen. Alt skal undersøges, bides i, knurres eller gøes af. 6 Uger


Så er man allerede 6 uger gammel, hold nu op hvor tiden flyver afsted. Hvalpene giver den fuld gas, og de elsker at komme ud og lege......mange gange om dagen.  Det er også fedt når en af de store hunde kommer med ud, så er der fest. På tirsdag bliver de chippet.7 Uger


Så er det ved at være tæt på, at de skønne hvalpe kan rejse hjemmefra. Der sker bare så meget med dem nu. De har haft besøg af "chipperen", og fået et lille stik i nakken. De har været en tur på stranden. Det var bare fedt. Alle 8 gav den fuld skrue da de kom ned i sandet. Og tang smager bare så godt.

På mandag skal de til dyrlægen og tjekkes og vaccineres, også får de deres sundhedsbog.

Selv om det er lidt hårdt for os, at vi snart skal sige farvel, så er vi til gengæld glade for at de små basser, kommer ud i nye gode hjem, hvor en masse oplevelser venter.